Кога: 12 май, неделя, 16:00–20:00 часа

Къде: „Генератор“, Бизнес център „Витоша“, София, бул. „Черни връх“ 47 (източен вход)

Една година и три месеца от създаването на toest.bg. На рождения си ден на 1 февруари не празнувахме и не почерпихме, защото… е, на кого му се празнува в сиво и студено време? 🙂

Но сега е пролет и е чудесен момент да се видим всички приятели, читатели, дарители, редактори, сътрудници, настоящи и бивши автори и гост-автори на „Тоест“.

Заповядайте на 12 май между 16 и 20 часа в пространството на любимите ни приятели от „Генератор“, които любезно се съгласиха безвъзмездно да ни домакинстват.

Това ще е непринудена среща без специална програма и тържествени речи, със скромна почерпка от сладки и соленки, леко алкохолна и безалкохолна лимонада, приготвени от прекрасните ни партньори от CoKitchen. На ваше разположение ще бъде и барът на домакините от „Генератор“ с други храни и напитки извън почерпката.

Молим да не носите подаръци – ако желаете да подкрепите работата ни, на място ще има кутия за дарения. Но най-важното за нас е да се видим, да се запознаем на живо с онези от вас, които не познаваме, и да разговаряме.

Много ще ни помогнете, като потвърдите/отбележите с Going във Facebook събитието само ако сте сигурни, че ще присъствате, за да се ориентираме за броя на гостите.

Очакваме ви с нетърпение!